lauantai 7. heinäkuuta 2012

Remontti laajenee

Syksyllä meri muistutti meidät voimistaan nostamalla laiturimme pois paikoiltaan. Onneksi saimme sen pelastettu, kiitos naapurille!

LAITURI VÄÄRÄSSÄ PAIKASSA: )

Seuraavaksi pohdittiin miten saisimme kookkaan laiturin taas paikoilleen. Ideoita ja suunnitelmia oli monta... 

LAITURI ON PURETTU

Päädyimme purkuun ja uudelleen rakentamiseen. Tällä kertaa ketjujen kera:-)

NYT PYSYY!


VALMIS!



KATSE KOHTI SAUNAA...


Viime kesänä jouduin hyväksymään ettei perheemme enää mahtuneet yläluteelle samaan aikaan. Olin aina itse alalauteella ja liikenne saunan ja meren välillä oli aika vilkasta, joten päätin tehdä asialle jotain. Tavoitteena oli että minäkin mahtuisin ylös: )


SAUNAN LAUTEET ON PURETTU


Vanhat lauteet purettiin ja seinät hiottiin. Saunan värimaailmaa pohdittiin vähän aikaa ja päädyttiin lopuksi ruskeaan sävyyn mustan sijaan. Kuvasta näkee selvästi vanhan lauteen sijainti.
Uudet lauteet teetettiin Puusepänliike Pekka Ahokkaalla mittaustilaustynä. Ylälaude tehtiin L-malliseksi ja alalaude yhtä syväksi kuin L-sivu. Näin pieni sauna vaikuttaa suuremmalta ja saunavedet saadaan kätevästi pois jaloista. Lauteet käsittelen vielä parafiiniöljyllä niin saan ruskean sävyn syvemmäksi. 


FÄRDIGT!


Lopputulos oli tämä. Seinät ja katto maalasin Tikkurilan Supi Arctic maalilla jolla saadaan helmisäispinta aikaseksi. Vaikka saunassa ei ole valaisimia helmiäispinta näkyy myös luonnonvalossa.


SUPI ARCTIC 5123



NYT KAIKKI MAHTUVAT: )


TAKAISIN SISÄHOMMIIN


Maalaamiset jatkuvat huvilassa. Tässä vähän esimakua tulevasta värimaailmasta...





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti